Masca si Balsam pentru par profesional - HNI Cosmetice
Categorii
Masca / Balsam

Balsamul și masca de păr sunt acele produse ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul tău de îngirjire a părului.

Balsamul de păr este produsul ce vine în completarea șamponului, produs fără de care părul tău nu ar arăta la fel de bine. Oferă hidratare părului uscat dacă este folosit de fiecare dată, după șamponare. Alegerea balsamului potrivit...

Balsamul și masca de păr sunt acele produse ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul tău de îngirjire a părului.

Balsamul de păr este produsul ce vine în completarea șamponului, produs fără de care părul tău nu ar arăta la fel de bine. Oferă hidratare părului uscat dacă este folosit de fiecare dată, după șamponare. Alegerea balsamului potrivit pentru tipul tău de păr se poate dovedi a fi una dificilă. Cel mai bun balsam pentru părul tău este acela care îl hidratează, fără a-l încărca.

Pentru a înțelege importanța balsamului de păr, este necesar să observi cum acționează șamponul. Acesta din urmă curăță părul, îndepărtează reziduurile de pe scalp și poate elimina uleiurile naturale ce contribuie la menținerea hidratării părului. În lipsa balsamului, părul tău va fi uscat și va avea un aspect deteriorat.  Balsamul este un produs creat pentru ca părul să-și redobândească hidratarea.   

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, în momentul în care alegi un balsam, trebuie să ții cont de tipul tău de păr. De exemplu, dacă ai un păr des, aspru sau creț, vei avea nevoie de mai multă hidratare decât persoanele ce au un păr drept și subțire. Dacă te încadrezi în prima categorie, vei avea nevoie de un balsam puternic hidratant, ce conține uleiuri și are o textură bogată. În schimb, persoanele cu păr subțire, trebuie să aleagă un balsam ce oferă volum și întărește firul de păr. Acest nu îți va încărca părul și îți va oferi hidratarea de care ai nevoie.

Pe de altă parte, masca de păr reduce efectul de frizz, oferă stălucire și redă vitalitate părului deteriorat.  

More

Masca / Balsam  45 produse.

Showing 1 - 24 of 45 items