Fixativ si spuma de par profesionale - HNI Cosmetice
Categorii

Categorii / Filtre

Filtre active:
  Disponibilitate
  Producator
  Gramaj:
  Fixativ si Spuma de par

  Fixativul este unul dintre cele mai populare produse de îngrijire a părului, folosit atât de femei cât și de bărbați. El poate fi aplicat pe părul uscat sau umed, pentru a obține look-ul dorit.  În afară de faptul că fixează coafura, există mai multe motive pentru care ar trebui să folosești un fixativ:

  1.        Finisează și fixează coafura pentru...

  Fixativul este unul dintre cele mai populare produse de îngrijire a părului, folosit atât de femei cât și de bărbați. El poate fi aplicat pe părul uscat sau umed, pentru a obține look-ul dorit.  În afară de faptul că fixează coafura, există mai multe motive pentru care ar trebui să folosești un fixativ:

  1.        Finisează și fixează coafura pentru întreaga zi. Fixativul este preferat de cele mai multe ori în detrimentul gelului, cremei sau spumei de păr pentru că este rezistent la umiditate.
  2.        Este un produs de styling ce poate fi folosit și atunci când părul este umed. Aplică-l pe păr și aranjează-l imediat așa cum îți dorești.
  3.        Poți obține bucle mai rezistente. Aplică fixativul pe părul uscat. Folosește ondulatorul și aplică din nou fixativul pentru a obține bucle bine definite și rezistente.
  4.        Îmblânzește părul rebel. Aplică fixativul în palme și folosește-l apoi pentru a netezi firele de păr rebele.
  5.        Oferă volum părului.  Stai cu capul în jos, aplică fixativul și agită părul. Astfel, părul se va ridica de pe scalp și vei obține volumul dorit.
  6.        Protejează părul atunci când te expui la soare pentru o perioadă lungă de timp.

  Alegerea fixativului se face în funcție de rezultatul pe care dorești să-l obții. Folosește un spray cu fixare ușoară dacă vrei ca părul tău să se miște în continuare într-un mod natural.  Spray-ul cu fixare puternică îți menține coafura indiferent de vreme, în timp ce cel cu fixare ultra-puternică îți menține coafura intactă pentru o perioadă mai lungă de timp.

  Spuma de par este un produs special intrucat combina numeroase beneficii de styling intr-o singura formula. Indiferent de modul in care alegi sa-ti aranjezi parul cu ajutorul spumei, acesta va rezista o perioada mai lunga de timp si va arata excelent. 
  Spuma de par profesionala protejeaza parul impotriva umiditatii, ii ofera volum, definire, stralucire si chiar protectie termica. De asemenea, este extrem de usor de folosit acasa. Aceasta iti va oferi un look natural pe toata durata zilei, fara reziduuri lipicioase. Coafurile pe care spuma de par le poate crea sunt la fel de diverse ca si beneficiile pe care le ofera. 
  Spuma de par este unul dintre putinele produse ce netezesc parul cret. In loc sa-l ingrase sau sa-l ingreuneze (asa cum fac uleiurile sau spray-urile de par), spuma ridica buclele, facandu-le moi si placute la atingere.
  Aplicarea spumei este foarte simpla. Pune-ti in palma cantitatea de produs recomandata, si intinde-l pe toata lungimea parului, de la radacina pana la varfuri. Dupa aplicare, poate fi folosit un dispozitiv de coafat, insa va avea efectul dorit si in lipsa acestuia. 

  More

  Fixativ si Spuma de par  10 produse.

  Showing 1 - 10 of 10 items