Comandă produse de peste 200 lei și ai TRANSPORT GRATUIT!

Menţine tenul fresh fără semne de oboseală

Menţine tenul fresh fără semne de oboseală

Oboseala nu cruță pe nimeni iar efectele ei se simt cel mai tare în organism și se văd cel mai bine pe față. Pielea din jurul ochiilor este prima care reacționează la oboseală formându-se cearcăne, deoarece pielea din jurul ochilor este mai subțire decât în alte zone ale feței, ceea ce face ca vasele de sânge să fie mai vizibile și să dea acea colorare pe care o știm cu numele de cearcăne. De asemenea, musculatura din jurul ochilor este foarte subțire și delicată, lucru care face ochii să pară umflați atunci când oboseala este prezentă.

Cum să îngrijești ochii cu cearcăne și tenul obosit?

Dacă patch-urile pentru ochi sunt o variantă pe termen scurt, pe termen lung trebuie să apelezi la o rutină de îngrijire a pielii adecvată, la produse care se bazează pe hidratare intensă, sau tratamente intensive cu acid hialuronic:

1. Folosește un gel drenant cu vitamina C pentru conturul ochiilor 

Gel Drenant Si Antipoluare Cu Vitamina C Pentru Conturul Ochilor - Antipollution VitaCity C + Draining Moisturizing Eye Contour Gel 30ml - BYOTEA cu efect drenant, hidratant și antipoluare. Acest tip de ser reduce efectiv semnele oboselii și ridurile fine, pungile și cearcănele întunecate de sub ochi. Oferă prospețime, strălucire și o privire radiantă.


2. Aplică direct pe ten sau în crema de noapte picături de acid hialuronic 

100% Hialuronic Elixir Complex Stimulant - MEDIC care îți vor hidrata intens pielea și în timp vor ajuta ca tenul să pară mai ferm, mai odihnit și mai curat.


3. Obișnuiește-te să-ți faci masaj facial

Poți masa delicat pielea cu mișcări circulare pentru a stimula circulația sanguină și pentru a reduce aspectul oboselii. Masajul delicat al zonei ochilor poate ajuta la îmbunătățirea circulației și la reducerea aspectului cearcănelor.

4. Aplică în fiecare seară un produs special pentru conturul ochiilor  Alege un produs bogat în substanțe botanice și hidratante, Ser pentru Conturul Ochilor pentru Prevenirea Imbatranirii – Time Formula Eye Contour Pro Age 30ml – Byotea ajută la prevenirea și repararea cearcănelor, pungilor și a semnelor de îmbătrânire din zona ochilor.


5. Redu consumul de zahăr și bea multă apă.

Mai multe studii au arătat că un consum excesiv de zahăr produce inflamații în tot corpul, având un efect nociv inclusiv asupra pielii și că poate să producă îmbătrânire prematură - riduri și linii fine - și să accentueze cearcănele și ochii umflați. În același timp, o hidratare corespunzătoare poate face minuni pentru ochii și tenul tău. Ai grijă să bei minim 2 litri de apă pe zi și pielea ta se va simți mai bine.

6. Obișnuiește-te să folosești cremă hidratantă atât ziua cât și noaptea

Acestea conțin ingrediente care ajută enorm și pielea din jurul ochiilor. Dimineața, poți folosi o cremă hidratantă cu colagen marin și ulei de argan, Crema Hidratanta 24H Cu Colagen Marin Si Ulei De Argan - Dry Skin - 24 Hour Hydrating Cream 50ml - BYOTEA, iar seara aplică întotdeauna produsele de îngrijire a tenului care conțin vitamina C cum ar fi o emulsie revitalizantă și iluminatoare pentru față Emulsie Revitalizanta si Iluminanta pentru Fata – RadianC Face Emulsion Revitalising and Illuminating 50ml – Byotea cu efect hidratant și antioxidant.



7. Clătește fața cu apă rece

După ce ai spălat fața cu apă călduță și ai îndepărtat toate urmele de grăsime și murdărie, clătește fața de câteva ori cu apă rece rece. Asta va stimula microcirculația din zona feței și vei avea o piele mai fermă și mai fresh.