Tot ce trebuie să știi despre machiajul cu sclipici

30 dec. 2022

Atunci când participi la un eveniment special, când vrei să te faci remarcată sau pur și simplu să adaugi puțină magie întregului look, adaugă sclipici! Unde, cum și cât? Ei bine, machiajul cu sclipici poate să transforme radical un look banal, iar dacă ai în trusa ta de make-up un pigment pur multifuncțional Sprinkle Me, ai libertate de creație infinită, pentru că îl poți combina cu foarte multe produse și folosi în multe moduri. 

Aplicat peste orice alt fard de pleoape oferă culori strălucitoare și extinde durata machiajului, poate fi folosit ca iluminator dacă e amestecat cu pudră sau blush și amestecat cu bazele de machiaj iluminează subtil.

Fiind un pigment intens de tip pulbere, e suficient să aplici o cantitate foarte mică pentru a obține un efect “wow”. Alături de un “smokey-eyes” o pată de pigment intens colorat va deschide pleoapa și va face ochiul să pară mai mare, iar pentru că este foarte rezistent, te poți baza pe un machiaj impecabil și de durată, în orice condiții.

Poți alege să faci un machiaj de zi sau de noapte cu Pigmentul Pur Multifuncțional Sparkle Me și vei atrage toate privirile. Pentru că este foarte versatil îl poți folosi atât pe pleoape cât și pe ten, unghii, păr sau chiar pe corp, amestecat cu loțiunea ta preferată. Pentru un obraz sun-kissed poți folosi pigmentul auriu combinat cu baza de machiaj pe care o folosești zi de zi, obținând o strălucire care nu va face tenul să pară gras. Tot același pigment multifuncțional poate fi adăugat pe buze după ce acestea au fost făcute cu lips-glossul preferat și astfel vei adăuga un aspect metalic și volum buzelor tale.

Acest pigment pur, rezistent la apă și la transfer, se poate folosi cu ușurință și pe unghii: alege o nuanță nude pe care să o amesteci cu puțin pigment și vei obține o manichiură de efect, în culori sidefate care să se potrivească cu orice ținută.

Oricum ai alege să îl folosești amintește-ți că nu ai nevoie de un eveniment sau de o zi specială pentru a folosi sclipici și pentru a străluci. Acum ai destule motive să incluzi acest pigment strălucitor în kitul tău de machiaj, pentru a-ți extinde limitele creativității.