Despre noi

SC HNI SRL a fost fondata in anul 1998 cu un capital 100% romanesc.

Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă – Ralph Waldo Emerson
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul vanzarilor, SC HNI SRL este una dintre cele mai renumite si de incredere companii de pe piata romaneasca.
Si pentru ca noi credem in frumusete, in gust si in arta, am creat pentru tine locul perfect unde le poti gasi.
 
Produsele noastre sunt garantia calitatii la preturi competitive. Specialistii nostri vin in intampinarea clientilor cu cele mai bune produse profesionale de pe piata frumusetii, cu noutati si tehnologie de ultima generatie. 
 
Echipa HNI adopta varianta unei abordari consultative si orientate catre client, oferind stabilitate, integritate si transparenta, valori in care credem si care se reflecta in fiecare produs sau serviciu de care dispunem.
Site-ul se adreseaza atat clientilor finali, cat si saloanelor si magazinelor de specialitate interesate sa colaboreze cu noi. Dorim sa va oferim mai mult decat produse, vom incerca sa va ajutam cu sfaturi despre alegerea cea mai potrivita.
 
Suntem la dispozitia clientului, iar faptul ca acestia sunt incantati de produsele comercializate de noi este cea mai mare satisfactie.
SC HNI SRL este distribuitor unic in Romania a renumitelor branduri Fanola, Be Hair, Dear Beard, Pierre Rene Professional, Miyo, Byotea, Ga.Ma Professional, Midashi Japanese, Ami Gel.
Viziunea HNI este de a aduce clientului o linie de produse care are la baza o tehnologie avansata si care este dedicata ingrijirii si infrumusetarii generale (parul, ten, corp, unghii).
 
Echipa HNIcosmetice.