Modele de unghii pentru Revelion și Crăciun. Idei originale din care să te inspiri

15 dec. 2022

Începutul unui nou an se apropie cu pași repezi și, o dată cu el, și cea mai specială sărbătoare din an, Crăciunul. Noaptea de Revelion și seara de Crăciun sunt evenimente deosebite care îți oferă cea mai bună ocazie pentru a străluci și a te face remarcată printr-un look extravangant, sau glam. 

Unghiile sunt o parte importantă a înfățișării oricărei femei și ne dorim ca ele să fie mereu în pas cu moda. Manichiura este o modalitate excelentă de a adăuga o nota de farmec look-ului tău, iar dacă vrei cu adevarat să strălucești în noaptea dintre ani și în seara de Crăciun, trebuie să te asiguri că e facută cu produse profesionale și că nu te vei trezi cu surprize neplăcute. Dacă și tu îți dorești unghii spectaculoase pentru Revelion și Crăciun, dar încă nu ai găsit modelul potrivit pentru look-ul pe care vrei să îl creezi, te invităm să citești acest articol și să descoperi o mulțime de idei de unghii sofisticate, glamour sau 3D. Modelele de unghii prezentate aici pot fi realizate cu oja semipermanentă sau gel colorat, iar pentru efecte speciale se poate folosi builder gel.

3D Nail Art

Este una dintre cele mai recente tendințe în materie de unghii, deci, dacă vrei să adaugi un plus de strălucire și extravaganță look-ului tău , nail art 3D este opțiunea perfectă! Aceste modele te vor face cu siguranță remarcată și îți vor scoate unghiile în evidență. Există o varietate de modele 3D diferite din care poți alege, astfel încât să găsești modelul perfect care să se potrivească stilului tău și look-ului pe care vrei să îl creezi. Printre opțiunile populare se numară unghiile cu flori 3D sau pietre prețioase, sau unghiile cu un finisaj texturat, realizat cu builder gel. Dacă te simți foarte creativă, ai putea chiar să încerci să-ti creezi propriul design 3D! Cu produse profesionale pentru unghii, gel colorat, builder gel rezistent și diverse accesorii pentru unghii, poți creea modele cu adevarat extravagante care să atragă toate privirile.


Unghiile Metalice

Dacă ești în căutarea unui model de unghii clasic și elegant pentru noaptea de Revelion, unghiile metalice sunt o opțiune excelentă. Acestea sunt modalitatea perfectă pentru a adăuga o notă de rafinament look-ului tău, fără să fii extravagantă. Folosind o ojă semipermanentă în nuanța metalică precum argintiu sau auriu, poți creea singură o manichiură plină de strălucire.




Unghiile Ombré

Sunt o alegere populară pentru noaptea de Revelion sau Crăciun. Cu aceste modele poți deveni foarte creativă, amestecând 2 sau mai multe geluri colorate astfel încat să creeze un efect de gradient.

Unghiile Ombré sunt perfecte dacă vrei să adaugi puțină culoare într-o notă festivă, unghiilor tale. Poți creea acel gradient și de la colorat spre transparent, sau să aplici glitter peste un gel colorat pentru un plus de strălucire.



Manichiura French

Un look clasic și atemporal, care este mereu la modă. Acest tip de manichiură este simplu, dar elegant și poate fi purtat cu orice ocazie. Manichiura french este mai ușor de făcut, iar cu un gel del de construcție profesional, cu modelare ușoară, uscare rapidă și durabilitate, te vei bucura de o manichiură impecabilă mai multă vreme. Manichiura french arată elegant pe orice formă și dimensiune a unghiei, de la unghii lungi, scurte, patrate, rotunde ascuțite sau foarte ascuțite. 

Sperăm că ai găsit idei originale din care să te inspiri pentru un look impecabil în noaptea dintre ani și seara de Crăciun și că vei atrage toate privirile, indiferent că optezi pentru un stil extravagant și nonconformist sau pentru modele mai elegante, clasice sau rafinate. :)